HND: Tanuljunk némi demokráciát az Európai Uniótól!

Miután az EU csinovnyikjai naphosszat rettegnek kis hazánk halványulni látszó jogállamisága miatt, ezért – gondolom – példát akartak mutatni, hogyan is kell egy velejéig demokratikus konzultációt levezényelni a kb. 450 millióra apadt EU polgárok és polgárinák, továbbá diverzek (már ahol a “3. nemet” bevezették!) között. Kéretik figyelni és tanulni, minden bizonnyal ránk férhet.

Arra nem is merek gondolni, hogy az EU korifeusai megirigyelték a magyarországi nemzeti konzultációk sikerét és ezért hosszas, zárt ajtók mögötti tanakodás után kitalálták, hogyan lehetne az Uniót “emberarcúvá” tenni és közvetlen dialógusba lépni alattvalóival polgáraival. A továbbiakban eltekintek a gender-konform felsorolásoktól, különben sose lesz vége a rövidre tervezett cikknek.

Bizony nagyon fontos, minden európait érintő kérdésben kérik ki az emberek véleményét, akik szabadon és akár névtelenül is kifejthetik gondolataikat. Mondjuk ehhez be kell regisztrálni és akkor már az anonimitásnak gyakorlatilag fuccs, de ilyen apróságokra mégsem gondolhatnak az agytrösztök.

Az úgy nevezett “Migrációs Paktum” európai reformjáról van szó, amelyet egykor német dominanciával, tehát Angela Merkel irányításával dolgoztak ki és az ENSZ-ben fogadtak el. Már aki, mert azért akadt néhány ország, amely nem írta alá ezt az állítólag nem kötelező jellegű egyezményt annak idején.

Az EU viszont nem hagyja cserben polgárait és még a külön utakon csavargó, renitenskedő országokat is móresre tanítja, hiszen egy ilyen hatalmas szervezet, csupa okos fő- és almuftival mégis jobban tudja, mi jó a tagországok lakóinak. Ha kell, akkor némi szigorral lenyesegeti az önállóskodó vadhajtásokat.

A cél, hogy a migrációs témát az EU centralizálja és hatáskörébe vonja, mert hogy nézne ki, ha minden ország akaratos kölök módra, saját maga döntene ebben a nagy horderejű témában? A magát államok feletti államnak képzelő szervezet, leánykori nevén Európai Unió, a migrációs útvonalakat teljesen az ellenőrzése alá kívánja vonni a starttól a végállomásig. Nagylelkűségére utal, hogy ezáltal átvenné az eddigi embercsempészek szerepét is. A migránsoknak elvben szabad választási jogot adnának a célország kijelölésében.

Nos, kedves Hölgyeim és Uraim, erről a kolosszális változtatásról kérdezte meg Önöket az EU a tagországok hivatalos nyelvein!

Amennyiben valaki most azt gondolná, hogy hallucinálok, nem kérem, nincs igaza! 2020. július 30. és augusztus 27. között lehet válaszolni az európai konzultáció kérdéseire. A határidő az utolsó napon, augusztus 27.-én éjfélkor (brüsszeli idő szerint) jár le.

Ja, Önök nem értesültek róla? Nincsenek egyedül! Mások sem. Én is kb. fél órája olvastam a hatalmas és roppant demokratikus polgár-dialógus létezéséről. Az információt egy, inkább bennfentesek számára ismert német blogban találtam.

Jelen pillanatban, tehát két nappal a határidő lejárta előtt 254 – úgy tűnik elutasító – vélemény látható az oldalon. Enyhén szólva soványka eredmény kb. 450 millió európai polgárnál.

Forrás: ec.europa.eu / screen shot

Természetesen rosszindulatú összeesküvési elmélet lenne olyat feltételezni az EU vezetőiről, hogy suttyomban, a polgárok háta mögött akarnák bevezetni a hangzatos nevű “Új migrációs és menekültügyi paktum” programot, hiszen megkérdezték a népeket. Pech, hogy gyakorlatilag senki sem hallott erről.

Ön, kedves Olvasó és azok is, akiknek ezt a cikket megosztja, ismerni fogják a legújabb EU tervet, amelyet az “Európai Egyesült Államok” szupranacionális utópiájáért lihegő ellenzéki pártok előreláthatólag támogatni fognak.

A link itt érhető el és miután sajnos nem rögtön magyar nyelven jelenik meg, az oldal felső sorában angolról át lehet állítani magyarra.

Szívesen, nincs mit.

Szerző: HeroesNeverDie

Featured picture: 1.bp.blogspot.com

3 című bejegyzés “HND: Tanuljunk némi demokráciát az Európai Uniótól!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mivel az ominózus bejegyzés nem kommentelhető (https://heroesneverdie176259010.wordpress.com/2020/07/25/hnd-amirol-nem-beszelunk-az-nincs/), itt szeretném jelezni, hogy a szerverekről eltávolított tartalomról bizonyos esetekben fellelhetők másolatok. Ezzel foglalkozó szervezet a Wayback machine : https://archive.org/web/
    https://web.archive.org/web/20160531114708/http://www.siliconafrica.com/western-ngos-colonialism-ngos-help-west-start-colonial-wars-help-imf-world-bank-crush-soul-poor/

    Kedvelik 1 személy

    1. Köszi szépen, sajnos a WP egy idő után automatikusan lezárja a hozzászólási lehetőséget, ezért nem lehet kommentálni régebbi cikkeket. Láttam már valahol a #wayback-lehetőséget és nagyon hálás vagyok, hogy emlékeztetett rá.

      Amúgy nagyon hiányoznak a “tudja melyik” oldalról fanyar iróniájú megjegyzései… 🙂

      Kedvelés

    2. Kiegészítés @vektortér: megváltoztattam a hozzászólási határidőt 30 napra, illetve a moderálási opciót 3 linktől felfelé, ami a spam-ek kiküszöbölésére van. Üdv.: HND 🙂

      Kedvelés

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.